Για μένα

Να σας συστηθώ. Είμαι η Σοφία. Είμαι μουσικοπαιδαγωγός και μαμά. Λατρεύω τη μουσική, πιστεύοντας στην τέχνη της και στην επιστήμη της. Επίσης, λατρεύω τα παιδιά που με την μαγική τους ιδιότητα σε κάνουν ευτυχισμένο οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Το παιχνίδι και η δημιουργία είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Τα βάζω όλα αυτά λοιπόν, μέσα σε μία μεγάλη κατσαρόλα και ανακατεύω μέχρι να βγει κάτι νόστιμο!

Εγώ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά από τα 18 μου δεν ζω εκεί. Έχω 2 αγόρια. Το μεγάλο, το μικρό, και μία μικρή μπαλαρίνα. 
Ξεκίνησα τη μουσική στα 5 μου και από τα 6 μου παίζω βιολί. Έχω κάνει μαθήματα πιάνου, τσέμπαλου κ.ά., και έχω δοκιμάσει να παίξω διάφορα μουσικά όργανα φίλων, με αποκορύφωμα το κοντραμπάσο το οποίο είναι μεγαλύτερο από μένα!
Σπούδασα Μουσική Παιδαγωγική στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα και έχω παίξει σε πολλές ορχήστρες. Ονειρευόμουν να παίζω σε πολύ μεγάλες αλλά τελικά με κέρδισαν τα παιδιά.
Ως μουσικός παιδαγωγός η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει πολλά παιδιά και πολλή μουσική.
Πιστεύω στα οφέλη της μουσικής (άλλωστε έχουν αποδειχθεί από την αρχαιότητα ακόμη) και σκοπός μου είναι να καλλιεργήσω την μουσικότητα των (μικρών/μεγάλων) παιδιών. Αγαπώ τα παιδιά, τη μουσική, τις τέχνες, τα χαμόγελα, τα φώτα της πόλης και την ηρεμία της φύσης!

To Blog


Δημιούργησα το The Rainbow plays music ως προέκταση των μουσικών μαθημάτων μου αλλά όπως κάνουν τα παιδιά, μεγαλώνει και αυτονομείται! Είναι
ένα Βlog που αγαπάει τη μουσική, τις τέχνες, την φύση και απευθύνεται σε οποιονδήποτε ασχολείται με παιδιά έχοντας καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά
ενδιαφέροντα. 

Αυτά από μένα! ❤️


Σ.

Copyright ©

Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε αυτό το ιστολόγιο,
και φέρουν υπογραφή και τίτλο αντίστοιχα, αποτελούν αντικείμενα πνευματικής
ιδιοκτησίας του
The Rainbow plays music. Εξαίρεση αποτελούν τα κείμενα και οι
φωτογραφίες για τα οποία υπάρχει ρητή αναφορά στην πηγή προέλευσης. Η
αναδημοσίευση, τροποποίηση, ή χρήση τους θα πρέπει να γίνεται μετά από
επικοινωνία μαζί μου. Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.