Now Reading:

Baby shakers

Baby shakers

“Baby shakers”; Ναι, baby shakers. Μαράκες για μικρούλικα χεράκια. Μία μέρα γελούσαμε με μία μανούλα η οποία μου έλεγε τον προβληματισμό της για τις μαράκες του εμπορίου οι οποίες ήταν πολύ μεγάλες και βαριές για τα χεράκια του 4 μηνών γιού της. “Μα, ο καημένος θέλει να τις παίξει και του έρχονται στο κεφάλι”! Το γλυκούλικο! Στις συναντήσεις μας, του ερχόντουσαν κουτί κάποιες αυγομαράκεςπου είχα εγώ. Κι έτσι σκέφτηκα ποια εναλλακτική θα μπορούσε να υπάρχει στο σπίτι.

Αυτά τα αυγουλάκια το κίτρινα, που είναι μέσα σε σοκολατένια αυγά, καταλάβατε ποια λέω. Είναι πάρα πολύ εύκολο να βρεθούν αν δεν υπάρχουν ήδη σε κάθε σπίτι! Εμείς κάνουμε την παρακαταθήκη μας τον χειμώνα και τώρα που έχουμε άπειρα, βρίσκουμε τρόπους να τα εκμεταλλευτούμε. Λοιπόν να μην μακρηγορώ, πάμε να δούμε τις 2 (κυριολεκτικά) κινήσεις που χρειάζονται για να γίνουν!

Υλικά

Αυγά

Κουδουνάκια

Αν δεν έχετε κουδουνάκια, βάλτε ρύζι, φακές, φασόλια, ρεβύθια κλπ κλπ κλπ.

Βάζετε τα κουδουνάκια μέσα στα αυγά και … τα τααααα! Είναι έτοιμα για να παιχτούν από τα baby χεράκια!Προσοχή! Το παιχνίδι γίνεται με την επίβλεψη γονέα ο οποίος δεν απομακρύνεται δευτερόλεπτο.

Επίσης, αν το μωράκι σας βρίσκεται σε περίοδο οδοντοφυΐας μπορείτε να ασφαλίσετε το αυγό στο σημείο που κουμπώνει, βάζοντας κόλλα στα εσωτερικά τοιχώματα.

Καλό παιχνίδι!

Share This Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NEWSLETTERΚάνε εγγραφή και απόκτησε ένα e-book!

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής θα σας στείλουμε το e-book "Ας φτιάξω μουσική" με 30 μουσικές κατασκευές.