Now Reading:

Η γιορτή για την οικογένεια: Fam Fiesta by KIDOT στην Αθήνα – Σάββατο 18 Μαΐου

Η γιορτή για την οικογένεια: Fam Fiesta by KIDOT στην Αθήνα – Σάββατο 18 Μαΐου

Η τρίτη και τελευταία για φέτος συνάντηση του Fam Fiesta by KIDOT στην Αθήνα για το 2019 είναι γεγονός και έρχεται το Σάββατο 18 Μαΐου στο Toms Flagship Store Athens στη Πλ. Μητροπόλεως 8 στο Σύνταγμα!

Μικροί και μεγάλοι μας φίλοι είστε έτοιμοι;!

Η ομάδα του KIDOT προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι στονμαγικό κόσμο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης, γεμάτο βιωματικές δράσεις, δραστηριότητεςσυνεργασίας και αλληλεπίδρασης, εικαστικά δρώμενα, μουσική και φυσικά πολύ παιχνίδι!

Η προσέλευση των επισκεπτών και το πλούσιο πρόγραμμα των δράσεωνξεκινάει στις 11 το πρωί.

Ξεκινάμε από τις 11 το πρωί καλωσορίζοντας τους επισκέπτες μας σε έναν όμορφο χώρο ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από προσχολική ηλικίαενώ οι συνοδοί των παιδιών μπορούν να απολαύσουν τα βελούδιναροφήματακαι τα γευστικάsnacksαπό τοFood & Drink Βar της Toms.

Πιο συγκεκριμένα καθόλη την διάρκεια της ημέρας στον χώρο της δημιουργικής απασχόλησης ανοίγουμε τα σακουλάκια τουsensory playκαι απελευθερώνουμε πιτσιλωτές πεταλούδες! Φτιάχνουμε λουλουδένιαβραχιολάκιαγια τιςμανούλεςκαι ανθάκια από χαρτί, ενώ πλέκουμεμπουκέτααπό νήμα και παίρνουμε νέα μορφή ως ῾῾Ζουζούνια της Άνοιξης῾῾ μεfacepaintingκαιμάσκες! Παράλληλα, σε ένα ιδιαίτεροinstallationδημιουργούμε μιαπρωτότυπητοιχογραφίαμεήρωες… τις οικογένειές μας, φτιάχνουμεκορνίζες῾῾φωτογραφίζοντας῾῾ τους εαυτούς μας καιανακαλύπτουμετον κρυμμένοθησαυρόσε ένακυνήγιγια μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, η ενότητα των δράσεων ξεκινάει και αυτή στις 11με ένα μοναδικό βιωματικόεργαστήριο, μπαίνουμε στην ιστορία του παιδιού και του φεγγαριού που πέφτει καιασχολούμαστε μετα ανθρώπινα δικαιώματαεστιάζονταςστον εκφοβισμό και την ενδοσχολική βία.Λίγο αργότερα, σε έναεργαστήριο ζωγραφικής,υποδεχόμαστετην πιοχαρούμενηεποχήτου χρόνουδημιουργώνταςτα δικά μας ῾῾ταξιδιάρικα῾῾καράβια, που θα μαςμεταφέρουνσεπροορισμούςμε ευφάντασταχρώματα,περίεργαυλικάκαι πολύφαντασία.  

Το πρόγραμμα για την συνέχεια μας επιφυλάσσει μίαδραματοποιημένη αφήγηση του παραμυθιού ¨Η Τελεία¨,εξερευνώνταςτηνιστορίατηςΛίαςπου δεν μπορεί να ζωγραφίσει έως ότου καταφέρνει να κάνει μία τελεία! Το ¨δεν μπορώ¨ δίνει την θέση του στοταλέντοκαι όλοι εμείςγινόμαστεμίαομάδαπου θαδημιουργήσειέναπρωτότυποέργοτέχνηςσεκαμβά.

Στη συνέχεια, μέσω ενός πρωτότυπουεργαστήριουκατασκευήςμουσικώνοργάνωνμεταπηδούμε σε ένα μαγεμένο μέρος , τον βυθό  της θάλασσας καιανακαλύπτουμε μουσικές μέδουσες, χταπόδια, κοράλλια μαζί με τον ήχο του ωκεανού αλλά και τις καλοκαιρινές μας μαράκες.  

Στο τέλος, μας περιμένει ένα εργαστήριο Kids Yoga για να ταξιδέψουμε ανάμεσα στα σύννεφα και να ανακαλύψουμε νέους κόσμους μέσα από την κίνηση, την παρατήρηση και τη χαλάρωση. Το εργαστήριο παιδικής Yoga απευθύνεται σε παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή ή έχουν ξανακάνει ασκήσεις Yoga!

Παράλληλα με τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα ψυχαγωγικά event, στο χώρο διεξαγωγής του Fam Fiesta θα βρίσκεται τοπιο family oriented mini marketδίνοντας την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν στοχευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για το παιδί, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια καθώς και να συνομιλήσουν με μερικούς από τους εισηγητές των δράσεων του 3rdFam Fiesta by KIDOT Athens Edition 2019!

Να μην ξεχάσω!

  • Οι επισκέπτες του Fam Fiesta καλούνται να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής πριν την έναρξη των δράσεωνκαι των εργαστηρίων έτσι ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά!
  • Για τις δράσεις υπάρχειηλεκτρονική προεγγραφήτην οποία μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω linkhttp://bit.ly/2Jhx3Pe
  • Προεγγραφές θα πραγματοποιούνται και στον χώρο διεξαγωγής την ίδια μέρα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
  • To πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε και στο παρακάτω linkhttp://bit.ly/2W0214u
  • Το Fam Fiesta είναι μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια!Έτσι, οι δράσεις μας απευθύνονται τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά προάγοντας την αλληλεπίδραση και τις δραστηριότητες γονέα-παιδιού!

Με τη Συμμετοχή:

Παιδαγωγικό Παιχνίδι Κλειδάς * Αεί Φέρειν  * Red Thread * On the Canvas * Ομάδα Έκφρασης και Παιχνιδοπλασίας ¨Αερικό¨ * Σοφία Ελευθερίου (The Rainbow plays music) *  

Πληροφορίες:

3rdFam Fiesta by KIDOT Athens Edition

18 Μαΐου

Toms Flagship Store, Πλ. Μητροπόλεως 8

11.00 – 18.00

Ενήλικες: δωρεάν | Παιδιά: 5 ευρώ

Fb event:https://www.facebook.com/events/365208354314133

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προεγγραφές στα Fam Fiesta Workshops & Side Events του 3rdFam Fiesta by KIDOT Athens Edition,  μπορείτε να βρείτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα  www.famfiesta.grκαιwww.kidotfestival.comαλλά και τα social media του KIDOT Festival!

Σας Περιμένουμε!

Follow us!

Facebook          @kidot.team

Instagram         @kidot_team

Youtube             @KIDOT

  

Official website  www.kidotfestival.com

 

 

Share This Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NEWSLETTERΚάνε εγγραφή και απόκτησε ένα e-book!

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής θα σας στείλουμε το e-book "Ας φτιάξω μουσική" με 30 μουσικές κατασκευές.