Now Reading:

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για 1-3 ετών

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για 1-3 ετών

Τα Χριστουγεννιάτικα βιβλία έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο! Ο λόγος φυσικά για τα μικράκια τα οποία έχουν την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα τους. Πόσο μάλλον όταν αυτή η μαγεία εμφανίζεται μπροστά τους μέσα από ένα βιβλίο. Τα παρακάτω βιβλία που σας προτείνω από τις εκδόσεις Ψυχογιός έχουν όντως κάτι μαγικό…

χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Το κλασικό παραμύθι “Ο παπουτσής και τα ξωτικά” ζωντανεύει με αναδιπλούμενες εικόνες σε κάθε σελίδα. Η μικρή μου που είναι 2,5 ετών ενθουσιάστηκε και μάλιστα προσποιούταν ότι περπατούσε μέσα στις εικόνες με τα δαχτυλάκια της παίζοντας για ώρα!

Ο χειμώνας είναι βαρύς, όπως και η καρδιά του παπουτσή και της γυναίκας του, αφού οι δουλειές τους δεν πάνε καλά. Ξάφνου, ένα υπέροχο ζευγάρι μπότες εμφανίζεται στον πάγκο τους απ’ το πουθενά…

Αγοράστε το εδώ.

Το βιβλίο “Όνειρα γλυκά Άι Βασίλη” φωσφορίζει στο σκοτάδι! Το φεγγάρι και τα αστεράκια φεγγοβολούν στο σκοτάδι αν τα κρατήσουμε για λίγη ώρα κάτω από μία λάμπα. Οι σελίδες είναι από σκληρό χαρτόνι που το κάνει πιο ανθεκτικό στα μικρά χεράκια. Τα βιβλία είναι τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά. Αναπτύσσουν την φαντασία τους, ενδυναμώνουν τους οικογενειακούς δεσμούς μέσα από την όμορφη ώρα την ανάγνωσης και αναπτύσσουν την πρώιμη αναγνωστική δεξιότητα!

Πάρτε αγκαλιά το μικρό σας και δείτε τον Αϊ Βασίλη να μοιράζει τα δώρα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς γυρίζετε τις σελίδες με τα κοπτικά. Ύστερα πείτε καληνύχτα, σβήστε το φως και δείτε το φεγγάρι και τα αστεράκια στις τελευταίες σελίδες να λάμπουν.

Αγοράστε το εδώ.

Δείτε επίσης:

Share This Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *